Termékbeállítások a WooCommerce-ben

A WooCommerce -ben számos eszköz áll rendelkezésére a termékek beállításához. Most azokról a beállításokról fogunk beszélni, amelyeket webhelye adminisztrációjában a WooCommerce ›Beállítások alatt talál.

Nastavenia produktov vo WooCommerce

A kézikönyv következő részeinek egyikében fogunk beszélni arról, hogyan lehet termékeket hozzáadni az e-shophoz.A termékbeállításoknál három sort talál az oldal tetején. Fokozatosan megyünk végig rajtuk.

Általános termékbeállítások

Az általános termékbeállítások részben beállíthatja a súly- és méretegységet, az értékeléseket és az értékeléseket.

WooCommerce všeobecné nastavenia produktov
Általános termékbeállítások

A súly- és méretegységeket elsősorban az áruszállításhoz, a küldemények tömegének kiszámításához, a szállítmány méreteinek kiszámításához és hasonlókhoz adják meg.

WooCommerce nastavenie recenzií a hodnotenia
A beállítások áttekintése és értékelése

Az értékelési és értékelési beállításokban kiválaszthatja, hogy engedélyezi-e a webhely látogatóinak a termékek értékelését. Azt is beállíthatja, hogy a termékértékelések opcionálisak-e vagy sem.

Ismételten ne felejtse el menteni a módosításokat.

Termékbeállítások – raktár

A raktárbeállítások opcionális szolgáltatás. Az e-shop készletkezelésére tervezték. Ha a raktárbeállításokat szeretné használni, jelölje be az oldal első sorában található négyzetet: Készletkezelés engedélyezése .

WooCommerce raktárkezelési engedély
Raktárkezelési engedély

A következő lehetőségeket is megtalálja a raktárbeállítások között:

WooCommerce raktárbeállítások
Raktári beállítások

Tartsa raktáron (percekben)

Itt választhatja ki azt az időtartamot, ameddig az adott termék raktáron van a beérkezett megrendeléstől a fizetésig. Az áru a megrendelés létrehozásakor kerül ki a raktárból. Ha a rendelést a megadott időpontig nem fizetik ki, az áru ismét a raktárba kerül. Ha nem kívánja használni ezt a funkciót, ne töltse ki a mezőt.

Figyelem

Ezután figyelje meg a két figyelmeztető vonalat. Választhat, hogy e-maileket kapjon, amelyek figyelmeztetik Önt az alacsony vagy kimerült készletre . A következő mezőkben adja meg e-mail-címét, hogy hány darab áruról szeretne értesítést kapni a készlethiányról és hány darabra vonatkozóan kap értesítést a kimerülésről.

Az utolsó előtti sorban beállíthatja, hogy a raktáron nem lévő cikkek megjelenjenek-e az e-shop oldalain.

Az utolsó sorban adja meg, hogy a termék megjelenítésekor a készleten lévő darabszám is megjelenjen-e az oldalon.

Letölthető termékek

Az utolsó termékbeállítási oldalon beállíthatja a letöltendő termékeket. Olyan árukról lesz szó, mint az e-könyvek, szoftverek és hasonlók.

Letölthető WooCommerce termékek
Letölthető termékek

Hogyan lehet letölteni a fájlt

Ha a sorban lévő nyílra kattint, három lehetőséget fog látni:

Letöltés kényszerítése – ha ez az opció be van állítva, a fájlok letöltése PHP szkript segítségével történik. Ez az opció akkor hasznos, ha azt szeretné, hogy az ügyfél a megrendelés kifizetése után csak egyszer töltse le a fájlt. Az URL rejtve marad.

X-Accel-Redirect / X-Sendfile – ez a lehetőség nagyobb fájlokhoz való. (A kiszolgálónak támogatnia kell ezeket a fejléceket, és az X-Accel-Redirect elérhető az Nginx-en.)
Csak átirányítás – az ügyfelet a fizetés után átirányítja a fájl URL-címére. Ezért nem tudja ellenőrizni, hogy ténylegesen hányszor tölti le a fájlt.

A hozzáférés korlátozása

A termékletöltési beállítások utolsó részében további két lehetőség található:

A fájlok letöltéséhez bejelentkezés szükséges – ha bejelöli ezt a négyzetet, az ügyfél csak akkor tudja letölteni a fájlt, ha be van jelentkezve fiókjába.
Fizetés után biztosítson hozzáférést a letölthető termékekhez – az ügyfél fizetés után azonnal letöltheti a fájlt, még akkor is, ha a megrendelés feldolgozása még folyamatban van . Ha üresen hagyja ezt a mezőt, nem tudja letölteni a fájlokat, amíg el nem készülnek .

Ha átkattintott az itt található beállításokon, ne felejtse el újra elmenteni a változtatásokat.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here