Mi az a WordCamp

Čo je to WordCampA WordCamp egy konferencia, ill. WordPress közösségi találkozó. Mindenre összpontosít, ami a WordPress-szel kapcsolatos.

A világ számos országában szervezik. Minden WordPress fejlesztő és felhasználó részt vehet a WordCampben.

Mi a helyzet a WordCamp finanszírozásával?

Ez a konferencia az önkéntességen alapul . Ez azt jelenti, hogy a szervezőknek, moderátoroknak, előadóknak és egyéb önkénteseknek nincs anyagi jutalma. Ezért becsüljük meg ezeket az embereket , akik idejüket és energiájukat a közösség építésére és támogatására fordítják.

A költségvetést a központ hagyja jóvá és ellenőrzi. A források nagy része a szponzoroktól, kisebb része a jegyeladásokból származik. A jegyeladásból származó nyereség önmagában nem fedezné a helyiségek, felszerelések, frissítők, afterpartik stb. költségeit. Ezért legyünk hálásak a szponzornak is.

Közreműködők napja

A WordCamp-ben általában van egy úgynevezett Contributor Day. Általában a konferencia előtti vagy utáni napon. A Contributor Day során közvetlenül részt vehet a WordPress létrehozásában, fordításában és a helyi közösség egyéb támogatásában.

Szlovákiában leginkább a WordPress és a beépülő modulok szlovák fordításával, kiválasztott városokban tartott találkozókkal és egyéb olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyek hozzájárulnak a WordPress fejlesztéséhez és elterjesztéséhez Szlovákiában.

Miért érdemes a WordCampre menni?

A WordCamp egy informális esemény , amely a WordPress fejlesztői és felhasználói találkozóira összpontosít. Ha érdekel a WordPress, ez egy nagyszerű lehetőség új ismeretek megszerzésére. A közelgő konferenciákról a környéken tájékozódhat webhelye adminisztrációs tábláján a WordPress Események és tevékenységek ablakában vagy a WordCamp Központ oldalán. További okokért tekintse meg ezt a cikket .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here