WooCommerce fizetési beállítások

A WooCommerce fizetési beállításait webhelye adminisztrációjában a WooCommerce ›Beállítások› Fizetések alatt találja meg. Megnyílik egy ablak az előre telepített fizetési módokkal.

Nastavenie platieb vo WooCommerce

Kifizetések listája

Elkezdjük beállítani a kifizetéseket a fizetési listán. Itt engedélyezheti vagy letilthatja az egyes elemeket . Ehhez használja az Engedélyezett oszlopban található gombot. Ezeket a Kezelés gombra kattintva is szerkesztheti.

WooCommerce nastavenie platieb
Fizetési beállítások

Ha módosítani szeretné a fizetési módok sorrendjét, ezt a Drag & Drop funkcióval teheti meg. Kattintson a Módosítások mentése gombra az átrendezés mentéséhez. Abban a sorrendben, ahogyan beállította őket, azok megjelennek az ügyfelek számára, amikor vásárolnak.

Fizetési beállítások – banki átutalással történő fizetés korrekciója

Ha a Közvetlen fizetés bankszámlára sorban a Kezelés gombra kattint, megjelenik egy szerkesztési oldal.

WooCommerce banki átutalás korrekciója
Banki átutalás korrekciója

Az első sorban a „Banki átutalás engedélyezése” lehetőség található. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a banki átutalásos fizetést.

Név, leírás és utasítások

A Név sor az a szöveg, amelyet az ügyfelek fizetéskor látnak. Hasonlóképpen látni fogják a szöveget a Leírás ablakban. A leírás a fizetési mód részletesebb leírása. Módosíthatja ezeket a mezőket, vagy egyszerűen meghagyhat egy alapértelmezett kitöltést.

Az Útmutató ablakban beírt szöveg felkerül a vásárlást megköszönő oldalára és e-mailjeibe.

Adja meg a számlaszámot

A banki átutalásos fizetési beállítások utolsó sorában adja meg számlaszámát. Itt több fiókot is megadhat, vagy törölhet egy fiókot. Erre a célra a számlaszám sora alatti gombok szolgálnak.

A módosítások mentéséhez kattintson a Mentés gombra. A fizetési beállítások oldalára az oldal tetején található Fizetések lehetőségre kattintva vagy az ikonra kattintva térhet vissza. a Közvetlen fizetés bankszámlára beállítások aloldal címe mellett.

Utánvétes korrekció

A fizetési beállításokban lehetőség van utánvétes fizetés beállítására is. Az utánvétes beállítások oldal első sorában ismét lehetőségünk van az utánvétes fizetés engedélyezésére vagy letiltására.

WooCommerce úprava platby na dobierku
Utánvétes korrekció

A Név, Leírás és Útmutató mezőket ugyanúgy töltse ki, mint a banki átutalásos fizetéseknél.

Különböző szállítási módok esetén lehetséges az utánvét

Több kézbesítési módnál is engedélyezheti az utánvétes szolgáltatást. A Különböző kézbesítési módok engedélyezése sorban kattintson a gombra az üres ablakban. Látni fogja a szállítási lehetőségeit. Kiválaszthat közülük egyet vagy többet.

Az utánvétes beállítások utolsó sora az utánvét engedélyezése a virtuális termékekhez . Jelölje be a négyzetet, vagy hagyja üresen, attól függően, hogy engedélyezi-e az utánvétet a virtuális termékek esetében.

Utánvétes ár

A WooCommerce nem teszi lehetővé az utánvétes szállítás díjának beállítását. Ezt azonban megteheti például a következő bővítményekkel:

PayPal-on keresztüli fizetések szerkesztése

Ezzel a fizetési móddal ügyfelei PayPal-számlán keresztül fizethetnek . A PayPal fizetési beállításaival PayPal használatával is beállíthat fizetési kártyás fizetést.

A WooCommerce fizetési korrekciója PayPalon keresztül
PayPal fizetési korrekció

Az első sorban ismét ugyanaz a lehetőség, mint az előző fizetési módoknál. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a PayPal fizetést. A másik két sor is nagyon hasonló. Az előre kitöltött szöveget megtarthatja vagy szerkesztheti.

Figyelje meg a PayPal e-mail sorát. Ha az ehhez a fiókhoz tartozó e-mail-cím eltér attól az e-mail-címtől, amelyet a WordPress-webhely kezeléséhez használ, szerkessze.

PayPal Sandbox (tesztelés) – Ez a sor a fizetési mód működőképességének tesztelésére szolgál.

Hibanapló – A WooCommerce csak a PayPal fizetési beállításainak hibakeresése céljából javasolja a hibanapló használatát.

WooCommerce nastavenia PayPal
PayPal beállítások

IPN e-mail értesítések – Ha szeretne e-mailben értesítést kapni fizetésének visszatéríttetéséről, törléséről vagy számlázásáról, jelölje be ezt a négyzetet, és a következő sorban ellenőrizze, hogy az e-mail helyes-e.

PayPal token azonosítás – nem kell IPN-t használnia a fizetések ellenőrzéséhez. Beállíthatja a biztonsági token használatát. Az eljárás pontos leírását a kurzort ráhelyezve találja meg ebben a sorban.

Számla előtag és szállítási cím – a következő mezőkben adja meg a számla előtagját és a szállítási címet. Ön választja ki a szállítási vagy számlázási címet.

Fizetési művelet – itt választhatja ki, hogy először engedélyezi-e a fizetést, vagy azonnal lefoglalja az összeget.

Oldalstílus – Ez a mező nem kötelező. Megadhat egy oldalstílusnevet. A neveket a PayPal-fiókjában találja.

Kép URL -címe – Ez a mező nem kötelező. A kép megjelenik a PayPal fizetési oldalán.

Prihlasovacie údaje API
API hitelesítő adatok

API bejelentkezés – A PayPal fizetési beállításainak utolsó része az API bejelentkezés. Ez az információ a PayPal-on keresztüli fizetések feldolgozásához szükséges.

Egyéb fizetési kártyás fizetési lehetőségek

Ha nem szeretné használni a beállításokat a PayPal-on keresztüli kártyás fizetéshez, használhat egy másik megvásárolt fizetési átjárót is. Például TatraPay, GoPay, TrustPay vagy mások. A WooCommerce e-shophoz megfelelő fizetési átjárókat a platplatbrany.sk weboldalon találhat.

Fizetés csekkel

A fizetési oldalon továbbra is van csekk befizetés, ami hazánkban még nem elterjedt. Ha szeretné használni, akkor az egyes mezőket a korábbi fizetésekhez hasonlóan töltse ki.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here