Mi az a vizuális szerkesztő

Čo je to visual editorA vizuális szerkesztő példát ad arra, hogyan fog kinézni a létrehozott oldal vagy cikk, ha közzétesszük a weben. Egy bejegyzés létrehozása a vizuális szerkesztőben hasonló az általánosan használt szövegszerkesztőkben való munkához.

Vizuális szerkesztő és funkciói

WordPress vizuálny editor
Vizuális szerkesztő

A vizuális szerkesztőben beállíthatja a betűméretet, kiválaszthatja a betűtípus típusát, beillesztheti vagy másolhatja a szöveget. Beszúrhat egy másik oldalra mutató hivatkozást vagy a saját oldalára mutató hivatkozást is. A létrehozott tartalom egy részét törölheti is, egy lépést visszaléphet és előre. A vizuális szerkesztő tetején található gombok minden funkcióhoz elérhetők. Ha szeretne billentyűkódokat használni, itt egy ikont is talál megjeleníteni őket.

A szerkesztő tetején lehetőség van képek, videók vagy képgalériák beszúrására. A létrehozott cikk vagy oldal még jobb elképzelése érdekében rendelkezésre áll egy interferencia nélküli írási mód is.

Szöveg beszúrása

Ha egy normál szövegszerkesztőből, például Wordből szeretne tartalmat beilleszteni a vizuális szerkesztőbe , a másolás megváltoztathatja a szövegformátumot . Ezért használja a Beillesztés szövegként gombot a szöveg beszúrásához. Ha megnyomja ezt a gombot, a beillesztett tartalom egyszerű szövegként kerül beillesztésre, amelyet a vizuális szerkesztő funkcióival formázhat.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here