Mi az a permalink

Čo je to permalinkAz állandó hivatkozás egy oldalra vagy cikkre mutató hivatkozás. A neve az „állandó kapcsolat” szóból származik. Ez egy állandó hivatkozás, amely nem változik.

Az állandó hivatkozás beállítása határozza meg a webhely oldalainak és bejegyzéseinek URL-struktúráját.

Permalink szerkesztése

A WordPress cikkeinek előre beállított permaline szerkezete a következő:
www.vasastranka.sk/2018/05/15/sample-post/

mert az oldal:
www.yoursite.com/minta-oldal/

Az állandó hivatkozás megjelenítési formátumát a Beállítások ›Permalinks oldal adminisztrációjában állíthatja be. Több lehetőség közül választhat. Az oldal SEO optimalizálása szempontjából javasolt az ún barátságos URL-ek. Egy adott oldal vagy cikk címe jeleníthető meg az állandó hivatkozásban. Az így beállított permalinknek köszönhetően az URL cím is sokat elárul az internetezőknek a tartalomról.

WordPress állandó hivatkozás
Permalin kezelés

Egy bejegyzés vagy oldal létrehozásakor vagy szerkesztésekor szerkesztheti egy adott bejegyzés állandó hivatkozását. Az állandó linket a képernyő tetején találja az oldal vagy bejegyzés címe alatt. Az állandó hivatkozás melletti Szerkesztés gombra kattintva megnyílik egy ablak a szerkesztéshez. A módosítások elvégzése után kattintson az OK gombra . A változtatásokat a rendszer véglegesen menti, miután elment egy vázlatot, közzétesz vagy frissít egy oldalt vagy cikket.

További információ: codex.wordpress.org

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here