Mi az a hírcsatorna

Čo je to FeedA WordPress-ben a hírfolyam többnyire RSS-hírcsatornát jelent. Az RSS a Really Simple Syndication rövidítése.

Az RSS-hírcsatorna olyan eszköz, amellyel anélkül értesülhet a különféle webhelyek híreiről és frissítéseiről, hogy csatlakoznia kellene hozzájuk.

RSS feed protokoll

A WordPress webhelyén található egy RSS-hírcsatorna, amely a legújabb frissítések listáját tartalmazza. Minden alkalommal frissül, amikor új tartalmat ad hozzá egy oldalhoz. Az RSS-hírfolyam RSS-olvasóinak olyan információkat ad el, amelyek szerint Ön új tartalmat tett közzé.

Ezzel folyamatosan tájékoztatja olvasóit a hírekről anélkül, hogy meg kellene néznie webhelyét. Ez az eszköz segít növelni a webhely forgalmát.

A WordPress számos RSS-hírcsatornával rendelkezik. RSS feed ehhez:

Cikkek – A webhely legfrissebb cikkeit tartalmazza. A cím: www.vasastranka.sk/feed/
Megjegyzések – a legfrissebb megjegyzéseket tartalmazza. A cím: www.vasastranka.sk/komentare/feed/
Megjegyzések egy adott cikkhez – www.vasastranka.sk/nazovclanku/feed/
Egy adott szerző cikkei – www.vasastranka.sk/author/menoautora/feed/
Bejegyzések egy adott márkához (vagy címkéhez) – www.yoursite.com/brand/brand/feed/
Egy adott keresésnek megfelelő bejegyzések – Adjon meg egy adott keresési kifejezést a webhelyén. Adja hozzá a feed = rss2 értéket a keresési eredmények URL-jéhez.

A WordPress tartalmaz egy widgetet is az RSS-hez. Használhatja más RSS-hírcsatornák legújabb frissítéseinek megtekintéséhez. RSS widgetet is hozzáadhat webhelyéhez az RSS widget segítségével. Ezt a widgetet akkor adja hozzá az oldalhoz, amikor a Webhely adminisztrációjában a Megjelenés ›Modulok menüpontot választja .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here