Mi az a testreszabó

Čo je to CustomizerA testreszabó az oldal megjelenésének testreszabására szolgál. A megjelenési eszközöket a webhelye adminisztrációjában a Megjelenés ›Testreszabás menüpont alatt találja meg.

 

Testreszabó és funkciói

A Testreszabásban testreszabhatja a téma megjelenését, az oldalelrendezést, a menüket, a widgeteket, a fejlécet, a használt színeket, a betűtípust és így tovább.

WordPress jelmez
Testreszabó

Szerkesztéskor a rendelkezésére álló Testreszabási eszközök a bal oldalon jelennek meg. Az összes végrehajtott módosítást a képernyő jobb oldalán lévő élő nézetben láthatja.

Azt is láthatja, hogy a változtatások hogyan lépnek életbe, ha az oldal teljes képernyős nézetben jelenik meg, ahogyan a látogatók látják. A teljes képernyős megjelenítéshez kattintson a Panel elrejtése elemre a menü bal alsó sarkában. Ezen az opción kívül mobileszközökön is választhat egy mintát az oldalból.

Beaverbuilder
Hódépítő

Ha további szerkesztési lehetőségeket szeretne hozzáadni a rendelkezésre álló lehetőségekhez, ezt bővítmények hozzáadásával teheti meg. Például Visual Composer vagy Divi 3.0 vagy Beaverbuilder .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here