Mi az ütemezett bejegyzés

Čo je to naplánovaný príspevokAz ütemezett bejegyzés olyan bejegyzés, amely készen áll a közzétételre, de még nem jelent meg .

Beütemezheti a bejegyzés közzétételét a cikk vagy oldal szerkesztőoldalának Közzététel ablakában.

Amikor elérkezik a közzététel ideje, ez a bejegyzés automatikusan megjelenik. A WordPress-téma közzétételi lehetőségeitől függően ütemezheti egy oldal, cikk vagy más típusú bejegyzés közzétételét.

Ütemezett bejegyzés létrehozása

Ütemezett bejegyzés létrehozásához a WordPress webhely adminisztrációjában lépjen a Cikkek ›Új hozzáadása vagy Oldalak› Új hozzáadása menüpontra , és hozza létre a bejegyzést. Ne felejtse el menteni a piszkozatát.

nastavenie plánovaného príspevku
Állítsa be az ütemezett bejegyzés dátumát és idejét

Bejegyzés ütemezéséhez kattintson a Szerkesztés linkre a Közzététel most sorban . A képernyő jobb felső sarkában található Közzététel ablakban találja. Lehetősége lesz beállítani a megjelenés pontos dátumát és időpontját. A kiválasztott dátum és idő megadása után kattintson az OK gombra .

ütemterv bejegyzés
Ütemezzen bejegyzést

A kiválasztott dátum és idő beállítása után kattintson az Ütemezés gombra.

WordPress ütemezett bejegyzés
Ütemezett bejegyzés a cikkek listájában

Az oldalak vagy cikkek listájában megjelenik egy ütemezett bejegyzés, a címe mellett egy Ütemezett megjegyzéssel . A bejegyzések listájának utolsó oszlopában információkat talál a megjelenés ütemezett időpontjáról.

A többi bejegyzéshez hasonlóan szerkesztheti. Az ütemezett közzétételi dátumot is módosíthatja. Az ütemezett bejegyzés állapotát az oldal vagy a cikk címe alatti Gyorsszerkesztés hivatkozásra kattintva is visszaállíthatja piszkozatra.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here