Hogyan válasszuk ki a megfelelő weboldal szolgáltatót?

A megfelelő beszállító kiválasztása egy weboldal készítéséhez zavaró lehet az emberek és a vállalatok számára, különösen akkor, ha nincs gyakorlati tapasztalatuk ezzel kapcsolatban. Ezért úgy döntöttem, hogy ebben a cikkben elmagyarázom a szállító kiválasztásának folyamatát, és hozzáadok néhány tippet és trükköt.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő weboldal szolgáltatót?

1. Válassza ki a termék típusát

Alapvetően két fő módja van a webhely létrehozásának – egyéni oldal, bérelhető oldal (például Webnode ) és harmadik fél összetevőiből álló oldal. Az alábbi táblázatban összefoglaltam ezek egyéni előnyeit és hátrányait:

Egyedi oldalÖsszetevőkből álló oldal
Az árTöbb ezer eurós nagyságrendben (1000 €-tól felfelé).Több száz euróban. Weboldal beszerzése 1000 €-ig lehetséges.
MegközelítésA beszállító a követelmények alapján elkészíti a weboldal grafikai tervét a megrendelő számára, és a végleges terv egységesítése után alapvetően az elejétől – zöld mezőn – programozza az adott oldalt.Meglévő összetevők kerülnek kiválasztásra – például a WordPress platform, annak bővítményei és a weboldal megjelenését alkotó téma. Az oldal az ügyfél igényei szerint testreszabható, de minden változtatás növeli az árat.
AlkalmasságKülönösen alkalmas nagyobb költségvetésű ügyfeleknek és cégeknek, akiknek az a célja, hogy egyedi dizájnnal és az igényeikhez tökéletesen illeszkedő oldallal rendelkezzenek.Alkalmas ügyfelek és alacsonyabb költségvetésű cégek számára, akik jó ár/eredmény arányt igényelnek.
Az érvek és ellenérvekEgyedi dizájn

Magasabb ár

Hosszabb idő szükséges a befejezéshez

Kiváló ár/eredmény arány

alacsonyabb ár

Rövidebb idő a befejezéshez

2. Foglalja össze kritériumait és követelményeit

A beszállítókkal való kapcsolatfelvétel előtt célszerű tisztázni a kritériumokat és a webhely követelményeit. Ez mindkét félnek segít abban, hogy világos elképzelést kapjon, így jobban megbecsülheti a befejezéshez szükséges időt és az árat.

Tipp a kritériumhoz – Jelenleg az emberek több mint 50%-a mobil eszközökön és táblagépeken keresi fel az oldalt, így ha nem akarja elveszíteni a látogatók egy részét, ragaszkodjon az oldal reagálóképességéhez. Láttam már több ezer eurós méretre gyártott, ami ennek az alapkövetelménynek nem felelt meg – hagyományos felbontású monitoron gyönyörűen néztek ki, de mobileszközön nézésre használhatatlanok voltak.

3. Tesztelje alaposan a mellékelt oldalt

Azt javaslom, hogy alaposan tesztelje le a szállított oldalt, annak megjelenését és viselkedését. És nem csak a monitoron, hanem minden típusú készüléken és képernyőméreten – vagyis mobileszközökön és táblagépeken is.

Tippek a végére

Ha Ön egy személy vagy cég, amelynek oldalankénti költségvetése alacsony, először fontolja meg, hogy meglévő összetevőkből hozza létre azt, amelyet a szállító gyorsan és gyorsan személyre szabhat. Jelenleg nagyszámú különféle komponens kapható elfogadható áron.

Ebben a cikkben csak az alapvető észrevételeket foglaltam össze, az egész könyvet meg lehetne írni erről a témáról. Az általam közölt információk csak tájékoztató jellegűek. Az volt a célom, hogy olyan alapot adjak neked, amelyről felpattanhatsz. Véleményeket, tapasztalatokat, egyéb tippeket kommentben várom.

Professzionális weboldalt szeretne, amely követi a legújabb trendeket? Írjon e-mailt és ajánlok egy minőségi beszállítót .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here