WooCommerce – rendelések hozzáadása

WooCommerce e-shop működtetésekor a megrendelésekkel kell dolgoznia. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan adhat hozzá rendeléseket, és megnézheti, mit talál a listán.WooCommerce - zoznam a pridanie objednávok

A WooCommerce rendeléskezelési eszközeit az oldal adminisztrációjában a WooCommerce ›Rendelések alatt találja meg. Megnyílik egy oldal, ahol megtalálja a rendeléseinek listáját. Létrehozásuk dátuma szerint vannak rendezve. A megrendelés akkor jön létre, amikor a vásárló az Ön e-shopjában található Megrendelés gombra kattint.

A WooCommerce rendeléseinek listája

A rendelések listáját dátum vagy regisztrált vásárlók szerint szűrheti . A rendelési listában olyan információkat talál, mint a rendelés száma, létrehozásának dátuma, állapota és a rendelés összege. Ha a rendelési sorban egy szemre kattint, megjelenik egy előnézet.

WooCommerce rendelési lista
Rendelési lista

A rendelések jobb áttekintése érdekében azt javaslom, hogy kattintson a Megjelenítési beállítások funkcióra az oldal jobb felső sarkában . Saját belátása szerint adjon hozzá további szolgáltatásokat, amelyek nem jelenítik meg az előre beállított rendelési oldalnézetet. Végül kattintson az Alkalmaz gombra.

WooCommerce možnosti zobrazenia objednávok
Rendelési lista megjelenítési lehetőségei

Rendelések hozzáadása a WooCommerce-ben

Ha manuálisan szeretne új rendelést létrehozni, akkor a rendelési lista tetején talál egy gombot a létrehozásához Megrendelés hozzáadása . Megjelenik az új rendelés létrehozására szolgáló oldal.

WooCommerce pridanie objednávky
Megrendelések hozzáadása

Rendelések Megbízások – a szükséges adatok kitöltése után a képernyő jobb felső sarkában keresse meg a Rendelések Megbízások ablakát. Itt válassza ki a kívánt műveletet, majd kattintson a Létrehozás gombra. A gombra is kattinthat šípka.

Rendelés azonosító

Megrendelések létrehozásakor a WooCommerce -ben előfordulhat, hogy dátum szerint rendezve lesznek a rendelései, de az azonosítóik nem lesznek rendben. Például Önnek lesz a rendelési száma. 24., majd a 24. sz. 41.

Ez nem azért van, mert a rendelések elvesztek, vagy a listájuk bármilyen módon megkeveredett. Ennek az az oka, hogy a WordPress-rendelések valójában webhelyek vagy bejegyzések.

Minden oldalnak és bejegyzésnek saját azonosítója van a WordPressben. Tehát ha két egymást követő rendelés létrehozása között új cikket, oldalt, terméket stb. ad hozzá az e-shophoz, akkor a WordPress sorrendben azonosítót rendel hozzá.

Ha azt szeretné, hogy rendelési azonosítói kövessék a rendelést, telepítse a WooCommerce Sequential Order Numbers beépülő modult.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here