WooCommerce – márka hozzárendelése egy termékhez

A termékhez való címke hozzárendeléséhez szükséges eszközöket a WooCommerce e-shop adminisztrációjában új termék hozzáadására szolgáló oldalon találja meg. Márkákat rendel a termékekhez a jobb vásárlói orientáció érdekében az e-shopban.

WooCommerce - priradenie značky k produktu

A márkák csoportosítanak hasonló árukat, ill. leírják őt. Egy termékben több márka (vagy címke) is lehet. A kategóriákkal ellentétben azonban a címkék nem alkotnak hierarchiát. A kategóriák és a márkák közötti különbséget az új termék e-shop webhelyre való felvételéről szóló bevezető cikkben fejtettem ki: Új termék hozzáadása .

Márka hozzárendelése egy termékhez

Új termék hozzáadásához egy adott márkát rendel az oldalon található árukhoz . Az oldal jobb oldalán keresse meg a Termékmárkák ablakot. Választhat a már létrehozott címkék közül a Választás a leggyakrabban használt címkék közül hivatkozásra kattintva, vagy új címkéket hozhat létre.

WooCommerce márka termékcímkéi
Termékmárkák

Hozzon létre egy új termékmárkát a termékoldalon

Új márka létrehozásához írja be a márkanevet a Termékmárkák ablak üres mezőjébe. Egyszerre több új címkenevet is megadhat. Az egyes címkéket vesszővel válassza el. Végül kattintson a Hozzáadás gombra.

WooCommerce odstránenie značky tagu
Termékmárka eltávolítása

Egy adott címke törléséhez kattintson a neve melletti keresztre.

Hozzon létre egy márkát a termékmárka lista oldalán

A címkelista oldalon is létrehozhat címkéket. Az e-shop adminisztrációjában válassza a Termékek ›Márkák menüpontot. Ezen az oldalon megtalálja a márkák listáját. Itt új címkéket hozhat létre, és kezelheti a meglévő címkéket.

WooCommerce márka termékcímkéi
Termékmárkák listázása és létrehozása

Új termékmárka létrehozása

Név – töltse ki ezt a mezőt új címke létrehozásához.
Slug – ezt az ablakot nem kell kitöltenie. A Slug URL-címke létrehozására szolgál. A WooCommerce elkészíti Önnek.
Leírás – a márka leírására szolgál. A leírás csak néhány WordPress-témában jelenik meg.

Kattintson az Új címke hozzáadása gombra az új címke létrehozásának befejezéséhez .

Márkák listája

A képernyő jobb oldalán láthatja a márkáit ábécé sorrendben. Megkereshet egy adott címkét a listában, vagy tömeges műveletekkel törölheti a kiválasztott címkéket. Minden márka esetében láthatja, hogy hány termékhez van hozzárendelve a márka.

A WooCommerce címkék címkéket jelenítenek meg
Termékmegjelenítés

Ha a kurzort egy adott márka neve fölé viszi a WooCommerce -ben, sorok jelennek meg a márka szerkesztéséhez, gyorsszerkesztéséhez, törléséhez és megjelenítéséhez . A megjelenítési link azon termékek listájának megjelenítésére szolgál, amelyekhez egy adott márka van hozzárendelve webhelyén.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here