WooCommerce – Termékek közzététele

A WooCommerce termék közzétételi eszközei a Termék hozzáadása oldal jobb felső sarkában találhatók. Ezekkel az eszközökkel tegye közzé az Ön által létrehozott terméket. A megjelenés után a termék megjelenik az e-shop oldalán.

WooCommerce — publikovanie produktu

Hasonló beállításokkal rendelkezik, mint egy cikk közzétételekor. Ezen kívül itt beállíthatja, hogy a termék hogyan jelenjen meg az e-shop weboldalán. Piszkozatként is mentheti, és később visszatérhet hozzá, vagy elrejtheti.

Termékkoncepció a WooCommerce-ben

Az első funkció a létrehozott termék állapota. Ha a Szerkesztés hivatkozásra kattint, a létrehozott termékvázlatot vázlatként vagy jóváhagyásra váró termékként mentheti. Kattintson az OK gombra a választás megerősítéséhez vagy a kiválasztás visszavonásához.

WooCommerce stav produktu
A termék állapota

Termék láthatósága

Az alábbi Közzététel ablakban találja a Láthatóság sort. A Szerkesztés linkre kattintva beállíthatja a létrehozott termék láthatóságát. Három lehetőség közül választhat: nyilvános, jelszóval védett, privát.

WooCommerce termék láthatósága
Termék publikálás – láthatóság

Elhalasztott termékközzététel

Ez a funkció nagyon hasznos , ha nem akarja azonnal közzétenni a létrehozott árukat . A Szerkesztés linkre kattintva beállíthatja a termék megjelenésének dátumát és időpontját.

WooCommerce plán publikovania produktu
A termék közzétételének ütemezése

A termék láthatósága a katalógusban

A WooCommerce azt is lehetővé teszi, hogy beállítsa a termék láthatóságát az e-shop katalógusában. Az alábbi lehetőségek közül választhat:

WooCommerce viditeľnosť produktu v katalógu
A termék láthatósága a katalógusban

Vásárlás és keresési eredmények – ha ezt a lehetőséget választja, az áruk megjelennek e-shopja katalógusában és a keresésben is.
Csak üzlet – A tételek megjelennek az áruházban, de nem a keresési eredmények között.
Csak a keresési eredmények – a tétel megjelenik a keresési eredmények között, de nem jelenik meg az áruházban.
Rejtett – ha ezt a lehetőséget választja, az áru nem jelenik meg. Csak az URL-en keresztül lehet majd megtalálni. Ez a beállítás akkor hasznos, ha például csoportosított termékeket értékesít.

Kattintson a Közzététel gombra a termékbeállítások összes módosításának mentéséhez. Ha már közzétette a terméket, akkor ennek a gombnak a neve Frissítés .

Hogyan lehet elrejteni a raktáron nem lévő termékeket

Ha nem szeretné, hogy egy raktáron nem lévő termék megjelenjen a katalógusban, akkor ezt a beállítást nem kell minden tételnél külön megadnia. A szükséges beállításokat az e-shop adminisztrációjában a WooCommerce ›Beállítások› Termékek ›Raktár menüpont alatt találja meg. Az általános termék- és raktárbeállításokat a Termékbeállítások a WooCommerce -ben című cikkben írtam le.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here