Termékszállítási beállítások a WooCommerce-ben

A termékszállítás beállításának részleteit a WooCommerce e-shopjában az új termék hozzáadásának folyamatában adja meg a Termékadatok táblázatban. A táblázat harmadik lapja a Szállítás.

Nastavenie dopravz vo WooCommerce

Termék szállítási beállítások

Töltse ki a következő adatokat a termék adattáblázatában:

WooCommerce údaje o produkte doprava
Termékadatok – szállítás

Súly (g) – mivel a szállítási és postaköltség az áru súlyától függően változik, ezért fontos a szállítási beállításoknál megadni a termék súlyát.

Méretek (cm) – A méretek fontosak a szállítási igények szempontjából, ha túlméretes vagy a posta vagy futárcég számára megengedett méreteket meghaladó termékeket értékesít.

Ha más mértékegységeket vagy súlyokat kell beállítania, lépjen a WooCommerce ›Beállítások Termékek fülére a webhely adminisztrációjában.

Forgalmi osztályForgalmi osztályok létrehozásához lépjen a WooCommerce ›Beállítások lapjára a webhely adminisztrációjában. Az általános forgalmi beállításokról bővebben a Forgalmi beállítások a WooCommerce -ben című cikkben írtam. Szükség szerint rendeljen hozzá egy adott szállítási osztályt a termékhez, vagy hagyja el a Nincs szállítási osztály opciót.

Kapcsolódó termékek beállítása

A Termékadatok táblázat következő lapja az Egyesült Termékek lap. Ezzel a füllel egy adott termék oldalára más árut is beszúr, amelyet ezzel együtt kínál a vásárlónak. Ezek rokon áruk. A linkelt termék megjelenik az e-shop termékoldalán. Erre a célra két eszköz található az Egyesült Termékek lapon:

WooCommerce údaje o produkte - spojené produkty
Termékadatok – kapcsolódó termékek

Eladások növelése

Ebbe a sorban adja meg a kínált áruknál drágább vagy korszerűbb árukat, ill. ez egy újabb verzió . A termék nevének megadásához írja be a nevének első három karakterét. A Woo ezután felajánlja a megfelelő termékek listáját, amelyek közül választhat.

További értékesítés

Az ebbe a sorba beírt áruk megjelennek a kosárban vásárolt áruk listájában. Ezért nem a termékoldalon, hanem a kosár oldalon kínáljuk fel a vásárlónak. Megfelelő termékek, amelyeket további értékesítésként kínálhat, az áruk tartozékai és hasonlók. A vásárló a megvásárolt áruk listája alatt találja meg a kiegészítő értékesítésként beállított termékek listáját.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here