Tiszta statisztikák a WooCommerce-ben

A WooCommerce egyértelműen különböző statisztikákat dolgoz fel az Ön számára. Nekik köszönhetően áttekintést kap egy bizonyos időszakra vonatkozó rendelések számáról, az értékesítésről termékenként, kategóriánként és hasonlók szerint. Minden statisztika megtalálható az e-shop adminisztrációjában a WooCommerce ›Jelentések alatt.

Prehľadné štatistiky vo WooCommerce

Értékesítési statisztika megrendelés alapján

Először a rendelés – értékesítés dátum szerint fül nyílik meg. A jelentésben beállíthatjuk, hogy milyen időszakra vonatkozóan szeretnénk statisztikát tekinteni: év, múlt hónap, ez a hónap, utolsó 7 nap, illetve megadhatjuk a saját jelentési időszak tartományát is.

WooCommerce prehľady predaja objednávky
Jelentések rendelésre

A bal oldali oszlop a grafikonon látható számértékeket mutatja. Itt megtalálja az időszak bruttó és nettó árbevételének értékeit, az időszak átlagos bruttó és nettó napi árbevételét, a megrendelések és vásárolt cikkek számát. Ezen kívül látni fogja a visszaküldött rendelések értékét, a felhasznált kuponokat és a szállítási költségek összegét.

Minden adatot exportálhat csv-be. A szükséges hivatkozást a táblázat jobb felső sarkában találod.

Eladási statisztikák termékenként

Számos hivatkozás található a jelentés táblázata felett. Mi voltunk az elsők, akik áttekintették az értékesítések rendelésenkénti áttekintését. Az alábbi linken az Értékesítés termékenként található.

WooCommerce prehľad predaja produkty
Termék áttekintés

Ezen az oldalon kiválaszthatja azt a terméket, amelyről értékesítési jelentést szeretne látni. A képernyő bal oldalán találja a termékek listáját. Megtekintheti a legkeresettebb termékeket, a legnépszerűbb ingyenes termékeket vagy a legtöbbet kereső termékeket is.

Terméklista áttekintése
Termékek listája

A termékértékesítési jelentés a listában a nevére való kattintás után jelenik meg. Egy adott termékre is rákereshet a Termékkereső hivatkozásra kattintva. A termékértékesítési jelentés dátumát ugyanúgy állíthatja be, mint a rendelési jelentésben.

Jelentés kategóriánként

A következő jelentésoldalon kategóriánként tekintheti meg a statisztikákat. Az oldal bal oldalán találja azokat a kategóriákat, amelyekhez jelentést kell látnia. Egyszerre több kategóriát is megadhat. A jelentést újra beállíthatja a kiválasztott időszakra.

WooCommerce értékesítési kategória áttekintése
Jelentés kategóriánként

Hasonló módon megtekintheti a felhasznált kuponok statisztikáit, és letöltheti a letölthető termékek statisztikáit.

Rendelés áttekintése – az ügyfelek és a látogatók összehasonlítása

Ha a statisztikai oldal tetején a Vevők fülre kattint, a regisztrált és nem regisztrált vásárlók összehasonlító vásárlásait tartalmazó oldalra kerül. Ezt különböző időszakokra újra beállíthatja.

WooCommerce prehľad predaja zákazníci
Ügyfél áttekintése

A Vevőlista link megjeleníti a vásárlók listáját, rendeléseik számát, vásárlásaik összegét és az utolsó rendelés dátumát.

WooCommerce prehľady zoznam zákazníkov
Ügyféllista

Készletstatisztika

A raktár fül tetején három sor található. Az első az alacsony készletű termékek listáját mutatja be. A második linkre kattintva megtekintheti a raktáron nem lévő termékek listáját. Az utolsó lista a legnagyobb készlettel rendelkező termékek listája.

WooCommerce raktárjelentések
Raktári jelentések

Adóbevallások

Az utolsó fülön az adott időszak adóinak áttekintése látható. Az adóbevallást kód vagy dátum szerint tekintheti meg. A listákban információkat talál az adó mértékéről, a megrendelések számáról, az adó összegéről, a szállítási adó értékéről és a teljes adó értékéről.

WooCommerce Tax Review
Adóügyi áttekintés

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here