WooCommerce – hogyan lehet képet és galériát beszúrni

A WooCommerce lehetővé teszi egy áttekinthető online áruház létrehozását. Természetesen a képek is hozzátartoznak egy jól elrendezett bolthoz. Kép és képgaléria (termékképek és galériák) hozzáadása a termékhez nem bonyolult. Lépésről lépésre leírom a termékfotók beillesztését. WooCommerce ako vložiť obrázok a galériu

Hogyan lehet képet beilleszteni a termékhez

A termék képének beszúrásához görgessen az alábbi oldalra, ahol új terméket adhat hozzá. Az oldal jobb oldalán, a Termékkép ablakban kattintson a Termékkép beállítása hivatkozásra .

WooCommerce kép és termékgaléria
Helyezzen be egy termékképet és galériát

A hivatkozás a webhely médiakönyvtárába viszi.

WooCommerce vloženie obrázka produktu
Helyezzen be egy termékképet

Válasszon ki egy képet a médiakönyvtárból, vagy töltsön fel egy újat a merevlemezről. Ne felejtse el kitölteni az Alt szöveg mezőt. Az alternatív szöveget a keresőmotorok használják. Használjon találó nevet vagy leírást az áruról. A képek állványhoz való hozzáadásáról a Kép hozzáadása a WordPressben cikkben írok részletesebben.

Nem kell leírást és feliratot megadni az e-shopban. Végül kattintson az ablak jobb alsó sarkában található Termékkép beállítása gombra.

WooCommerce termék képe
Beágyazott termékkép

A beillesztés után a termékképet a Termékkép törlése linkre kattintva törölheti. Kattintson a képre a szerkesztéshez.

A termékhez hozzáadott kép az e-shop oldalán, valamint a keresőben vagy az oldal adminisztrációjában a termékek listájában is megjelenik.

Hogyan adjunk képgalériát egy termékhez

WooCommerce termékgaléria
Termék képgalériával

A termék vagy változatai jobb előnézete érdekében a WooCommerce -ben képgaléria is létrehozható egy adott termékhez. A galéria képei a főkép alatti e-shopban jelennek meg. Galéria hozzáadásához kattintson a Termékgaléria képeinek hozzáadása hivatkozásra a Termékgaléria ablakban .

WooCommerce termékgaléria beillesztése
Helyezzen be egy termékgalériát

Megnyílik a médiakönyvtár ablak. Válassza ki a galériába beszúrni kívánt képeket. Nem kell egyesével beilleszteni őket. Ha lenyomva tartja a shift gombot, több képre kattinthat. Az összes kattintott képet beszúrja a galériába. Galéria létrehozásához kattintson a Hozzáadás a galériához gombra.

WooCommerce galéria produktu
Termékgaléria szerkesztése

A képek sorrendjét a galériában szabadon módosíthatja a drag & drop funkcióval. Itt is törölheti a képeket, ha rákattint a keresztre, amely akkor jelenik meg, ha a galériában egy adott kép fölé viszi az egérmutatót.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here