WooCommerce – kedvezmények létrehozása

A WooCommerce számos bővítménye elérhető kedvezmények létrehozásához. A választás valóban gondot okozhat. A választás megkönnyítése érdekében elkészítettem ezt a kis válogatást.

WooCommerce vytváranie zliav

WooCommerce dinamikus árképzés és kedvezmények

A WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts egy átfogó eszköz többféle engedményhez. Lehetővé teszi csoportos kedvezmények, akciók, akciók, lépcsőzetes árak, egyéni árak, törzsvásárlói és az e-shop klubba regisztrált vásárlói kedvezmények, a napi eseményen belüli kedvezmények és még sok más beállítását.

WooCommerce Dynamic Pricing & Discounts

Több információ

Woocommerce regisztrációs kedvezmény kedvezmények létrehozásához

A Woocommerce Regisztrációs Kedvezmény plugin egy eszköz, amellyel kedvezményeket hozhat létre az újonnan regisztrált ügyfelek számára. A bővítmény automatikusan hozzárendel egy kedvezménykódot az új vásárlóhoz . Lehetővé teszi egy felugró ablak beállítását is, amely a webhely minden új látogatója számára népszerűsíti a kedvezményt.

Woocommerce Signup Discount

Több információ

WooCommerce tömeges kedvezmény

Ez a Woo bővítmény egy praktikus marketingeszköz az értékesítés támogatására. Tömeges kedvezményt biztosít az egyes vásárlási tételekre a vásárolt mennyiség függvényében . Különböző mennyiségű termékekhez különböző kedvezményes összegeket állíthat be. Azt is kiválaszthatja, hogy fix összegű vagy százalékos kedvezményt kíván-e adni.

WooCommerce Bulk discount

Több információ

Felhasználói szerepkörök kedvezménye a WooCommerce számára

Beépülő modul kedvezmények létrehozásához az egyéni felhasználói szerepkörök szerint. Alkalmas olyan e-shopok számára, amelyek kedvezményt szeretnének biztosítani törzsvásárlóknak , nagykereskedőknek és hasonlóknak. Minden tekercshez különböző kedvezmény összegek állíthatók be.

User Role Discount for WooCommerce

Több információ

Kosárajánlatok a WooCommerce számára

Ez a WooCommerce bővítmény lehetővé teszi kedvezményes promóciók létrehozását és ütemezését bizonyos termékekhez, termékkategóriákhoz vagy felhasználói szerepkörökhöz . Az akciók népszerűsíthetők az üzlet honlapján, valamint a kosárban.

Több információ

Tipp: közel 300 hasznos prémium bővítményt találhat a hivatalos WooCommerce webhelyen . Azt is javaslom, hogy nézd meg a YITH -t, ahol számos hasznos prémium bővítmény található.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here