Termékjellemzők a WooCommerce-ben

Az új termék WooCommerce -ben történő hozzáadására vonatkozó útmutatónak ebben a részében arról lesz szó, hogyan rendelhet hozzá adott tulajdonságokat egy termékhez. A termék tulajdonságai közé tartozik a szín, a minta, a méret stb.

Vlastnosti a pokročilé nastavenia produktu

A termék jellemzői

A termékjellemzők jó eszközt jelentenek az áruk szűrésére. Egy adott termék oldalán is megjelennek. Ahhoz, hogy ezeket a tulajdonságokat hozzá tudja rendelni egy új termékhez, először meg kell határoznia azokat.

Terméktulajdonságok listájának létrehozásához vagy új tulajdonság hozzáadásához lépjen a Termékek ›Tulajdonságok menüpontra az online áruház adminisztrációjában. Az oldalon a terméktulajdonságok létrehozásához töltse ki:

WooCommerce terméktulajdonságok létrehozása
Terméktulajdonság létrehozása

Név — írja be a terméktulajdonság nevét.
Slug – A csiga az URL-nek az a része, amely egy adott termékjellemzőt határoz meg. Nem kell megadnia, a WooCommerce elkészíti Önnek.
Archívum engedélyezése – ha bejelöli a jelölőnégyzetet ebben a sorban, a terméktulajdonságnak saját listája lesz a WooCommerce-ben a neki megfelelő termékekről.
Alapvető rendezés – az oldal ezen részén állíthatja be, hogy a tulajdonságok hogyan legyenek rendezve az áruoldalakon.

A termék jellemzőinek listája

A Termékek ›Tulajdonságok oldalon most létrehozta a terméktulajdonságok listáját. Ha egy adott tulajdonságnév fölé viszi az egérmutatót, két sor jelenik meg: Szerkesztés és Törlés . Használhatja őket az egyes terméktulajdonságok szerkesztésére vagy törlésére.

Terméktulajdonságok értékeinek létrehozása

A terméktulajdonságok táblázatában az Értékek beállítása linket is talál. Ez a hivatkozás a terméktulajdonságok, például a méret és hasonló paraméterek értékeinek beállítására szolgál. Példámban az anyagtulajdonság értékeit állítjuk be. Az érték létrehozásához töltse ki a Név és Leírás mezőket. Ezután kattintson az Új hozzáadása… gombra.

WooCommerce nastavenie hodnoty vlastnosti
Hozzon létre egy tulajdonságértéket

A hozzáadott értékek egy táblázatban jelennek meg az oldal jobb oldalán. Ha a kurzort egy adott érték neve fölé viszi, sorok jelennek meg az érték szerkesztéséhez, gyorsszerkesztéséhez, törléséhez és megjelenítéséhez .

Állítsa be a termék tulajdonságait és értékeit egy új termékhez

Térjünk vissza most az oldalra egy új termék hozzáadásához. A termékadatok táblázatának Tulajdonságok lapján kattintson a nyílra a Felhasználó által megadott terméktulajdonság sorban. Megjelenik az Ön által létrehozott terméktulajdonságok listája. Válassza ki az egyiket, és kattintson a Hozzáadás gombra.

WooCommerce priradenie vlastnosti produktu
Terméktulajdonság hozzárendelés

Rendeljen értéket egy terméktulajdonsághoz

A terméktulajdonság hozzárendelése után megjelenő táblázatban a kiválasztott tulajdonsághoz értéket is rendelhet. Kattintson az Értékek kiválasztása mezőre az Ön által létrehozott értékek listájának megtekintéséhez. Itt válassza ki az áruhoz rendelni kívánt értékeket. Több értéket is kiválaszthat. Egy érték törléséhez a listából kattintson a neve melletti kis keresztre.

A WooCommerce értéket rendel egy terméktulajdonsághoz
Rendeljen értéket egy terméktulajdonsághoz

Új áruérték felvétele – a táblázatban új áruérték hozzáadásakor is talál egy gombot Új hozzáadása . Adja meg az új érték nevét a megnyomásakor megnyíló ablakban.

A WooCommerce új értékű árukat ad hozzá
Az áruk új értékének hozzáadása

Látható a termékoldalon – A termék tulajdonságait beállító ablak utolsó sora a termékoldal láthatósági beállítása. Jelölje be a jelölőnégyzetet annak kiválasztásához, hogy a tulajdonság megjelenjen-e a termékoldalon.

Módosítsa a tulajdonságok sorrendjét

A termékszerkesztésnél az egeret az egyik tulajdonság fölé kell mozgatni – megjelenik egy három kötőjeles ikon, amelyen keresztül a rendszer megragadható és elengedhető a sorrend megváltoztatásához.

Zmena poradia vlastností produktu

A termék speciális beállításai

A termékadatok táblázatának utolsó lapján további funkciókat is beállíthat.

WooCommerce údaje o produkte pokročilé
Termékadatok – Speciális

Rendelési megjegyzés – A rendelési megjegyzések a vásárlás után a vásárlónak elküldeni kívánt adatok megadására szolgálnak.
Termékrendelés – a WooCommerce alapértelmezett termékrendelése név szerint történik. Ha saját rendelést szeretne kiválasztani, ezt a sorszám megadásával teheti meg ebben a sorban.
Vélemények engedélyezése – Jelölje be a jelölőnégyzetet, ha engedélyezni szeretné egy adott termékre vonatkozó vélemények megjelenítését.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here