Az 5 legjobb WordPress beépülő modul a kapcsolatfelvételi űrlapokhoz

Valószínűleg nem kell elképzelnünk a kapcsolatfelvételi űrlapot. Mindannyian biztosan találkoztunk legalább eggyel a számtalan közül. Néhány másodperc alatt probléma nélkül kitöltünk egy kapcsolatfelvételi űrlapot, miközben panaszkodunk, hogy mennyi ideig tart, és ezért nem akarjuk kitölteni, vagy ami a legrosszabb, egyáltalán nem fogjuk kitölteni. . Leginkább azért, mert túl hosszú és tele van sok jelentéktelen vagy túl bizalmas kérdéssel számunkra.

Valószínűleg egyetértünk abban, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése nem kellemes, hacsak nincs különösebb érdeklődésünk iránta. Ami a legtöbbünknek nincs meg. Nos, annak ellenére, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap hány negatívumát felsoroltam a webhelyén, szüksége van rá. Csináljunk egy kisebb rosszat a kapcsolatfelvételi űrlapból, és mondjunk néhány tippet, hogyan ne ijesztsük meg az ügyfelet már az elején. Ezen kívül nézzük meg, milyen kapcsolatfelvételi űrlapokat kínál számunkra a WordPress.

Talán a legismertebb és leggyakrabban használt, gyakran emlegetett legjobb, leglogikusabb stb. Az űrlap jól ismert 7. kapcsolatfelvételi űrlap. De ez a titokzatos 7-es kapcsolatfelvételi űrlap igazi alfája és ómegája a kapcsolatfelvételi űrlapoknak a WordPress világában?
Természetesen nem. Vessünk egy pillantást több alternatívára, és keressük meg a legjobb 5 kapcsolatfelvételi űrlapot 2015-ben.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7
Contact-Form-7

Az a tény, hogy ez a kapcsolatfelvételi űrlap még mindig az 1. helyen áll az űrlapok között. Ezt nem kell megvitatni. Ezért úgy gondolom, hogy megvan abban a kiváltságban, hogy felkerülhet az 5 közé a TOP 5 kapcsolatfelvételi űrlapomat tartalmazó listámon. 7 hozzáférést biztosít a WordPress tábla következő, „Kapcsolatfelvétel” nevű szakaszához. Ebben a részben új űrlapokat hozhat létre és szerkesztheti a meglévőket.

A kapcsolatfelvételi űrlappal való munka viszonylag egyszerű.
Amit kapsz, az egy HTML-címkéken alapuló felület. Csak vigyázni kell, nehogy elrontsa a szerkezetet.

Kapcsolatfelvételi űrlap-7-szerkesztés

Az eredménynek valahogy így kell kinéznie:

Kapcsolatfelvételi űrlap-7-végső-űrlap

Kalóz formák
Pirate-Forms

Az ok, amiért felvettem ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot a listába, a teljes egyszerűségben rejlik. A Pirate Forms jelenleg valószínűleg a legegyszerűbb kapcsolatfelvételi űrlap a piacon.

A kapcsolatfelvételi űrlap modulokkal kapcsolatos egyik fő probléma az, hogy arra kényszerítik Önt, hogy saját maga hozza létre a kapcsolatfelvételi űrlapot. Egyrészt jó, mert így többféle kapcsolati űrlapot is létrehozhatunk, másrészt sokszor felesleges is.

Ha egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot szeretne, miért csináljon mást, mint egyszerűen aktiválja a modult, és válassza ki, hogy az adott űrlap hol jelenjen meg az oldalon. Pontosan ez a Pirate Forms filozófiája.

A kapcsolatfelvételi űrlap megjelenítésének három módja közül választhat (a legegyszerűbb módja a rövid kód:
Pirate-Forms-1
Miután elhelyezte a rövid kódot bármely oldal tartalmában, az űrlap így fog kinézni:
Pirate-Forms-final-form
A mező, címke, üzenet szerkesztéséhez is vannak beállítások… A nagyobb biztonság érdekében a modul integrálja a reCAPTCHA-t.
Pirate-Forms-options

Ninja formák
Ninja-Forms

Ez a kapcsolatfelvételi űrlap egyike azoknak, amelyek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek növelik a kapcsolatfelvételi űrlap általános funkcionalitását. Használhatja feliratkozási űrlap létrehozására, különféle felmérésekre vagy bármi másra, amit a webes űrlapon keresztül lehet kitölteni.

Az elkészítése is viszonylag egyszerű. Kezdje az „Űrlapok” menüvel, és válassza az „Új hozzáadása” lehetőséget. Itt egy egyszerűsített fogd és vidd felületet használhat. Ha mezőt szeretne hozzáadni az űrlaphoz, akkor egy adott mezőtípusra kell kattintania. Ezután könnyedén dolgozhat, akárcsak a WordPress widgetekkel.

Ez a modul valóban rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Beállíthat speciális e-mail értesítéseket, amelyeket az űrlap sikeres kitöltése után küldenek el. Így tájékoztatja magát és a többi felhasználót a sikeres befejezésről. A mailchimp listáról is felvehet valakit az űrlapra.
ninja-form

Végül a kapcsolatfelvételi űrlapnak valahogy így kell kinéznie:

Ninja-Forms-final-form

JetPack
Jetpack

A JetPack egyike azon moduloknak, amelyek automatikus kapcsolatfelvételi űrlapokkal is rendelkeznek. Csak aktiválni kell a beállításokban.
Jetpack-module-activate

Jetpack-add-form
A kapcsolatfelvételi űrlap létrehozása kicsit másképp működik, mint az itt említett többi modul. Űrlap létrehozása és oldalakhoz vagy bejegyzésekhez való hozzáadása helyett közvetlenül az oldalon vagy bejegyzésben is létrehozhat űrlapokat.
Jetpack-form-options

Gyors biztonságos kapcsolatfelvételi űrlap
Fast-Secure-Contact-Form

A Fast Secure Contact űrlap egy nagyon könnyen használható modul, különös tekintettel az általa kínált testreszabási lehetőségekre. Létrehozhatja / aktiválja a Modules / Plugins menüpontban a táblán / műszerfalon. Itt teljesen új űrlapokat hozhat létre, vagy szerkesztheti a meglévőket.

Két űrlap, amely automatikusan jön létre a telepítés során:
Fast-Secure-Contact-Form-forms
Mindegyik űrlapon módosíthatja az alapvető beállításokat, módosíthatja a mezőket, módosíthatja a CSS-stílusokat vagy beállíthatja a biztonságot.
Fast-Secure-Contact-Form-settings
A Fast Secure Contact űrlap valahogy így fog kinézni:
Fast-Secure-Contact-Form-final-form

A válasz arra a kérdésre, hogy melyik kapcsolatfelvételi űrlap a legjobb, nem teljesen egyértelmű. Valami más mindenkinek megfelel. Fontos, hogy mindegyikőtök ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

Az említett kapcsolatfelvételi űrlapok valamelyike működött az Ön számára? Melyiket ajánlanád másoknak? Oszd meg velünk kommentben 🙂

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here