Hogyan vásároljunk WordPress-en keresztül (teljes útmutató)

Készítsen e-shopot a WordPressben, és kezdjen el pénzt keresni még ma. Megmutatjuk, hogyan teheti ezt meg gyorsan és egyszerűen a WooCommerce bővítmény segítségével .

Eshop vo WordPress cez plugin WooCommerce

Mi az a WooCommerce?

A WooCommerce egy ingyenes WordPress beépülő modul, amely e-shop funkciókat ad a webhelyhez. Ez az egyik leggyakrabban használt e-kereskedelmi platform. A világ online üzleteinek 28%-a működteti.

A bővítmény ingyenesen letölthető a WordPress tárhelyéről . Számos WordPress sablonnal és azok legtöbb bővítményével kompatibilis.

Miért érdemes e-shopot létrehozni a WordPressben?

Az e-shop készítése a WordPressben a WooCommerce beépülő modulon keresztül számos előnnyel jár. A legfontosabb előnyöknek a következőket tartom:

 • Még egy kezdő is telepítheti és beállíthatja az oldal egyedi funkcióit. Nem szükséges semmilyen programozási ismerete.
 • Az áruk egyszerűbb és gyorsabb keresése érdekében lehetővé teszi, hogy minden termékhez több kategória, szín, méret és hasonló adjon hozzá.
 • A termékértékeléseket közvetlenül az egyes termékek oldalán jeleníti meg.
 • Lehetővé teszi többféle terméksorrend beállítását : a legújabbtól, a legolcsóbbtól, a legdrágábbtól, népszerűség vagy értékelés alapján.
 • Támogatja a külső fizetési átjárókat – konkrétan több mint 140 konkrét fizetési átjárót. Elfogadhat hitelkártyás fizetéseket PayPal, Amazon Payments, Stripe vagy banki átutalás útján. A fizetés az áru átvételekor is megoldható.
 • Természetesen a pénznem beállításait is módosíthatja.
 • Lehetővé teszi számos funkció hozzáadását egy oldalhoz. Például: árufoglalás, Google térképek, online chat, közösségi oldalakra mutató linkek és költségkalkulációk az ügyfél földrajzi elhelyezkedése alapján.
 • Elérhető bővítmények könyveléshez és számlázáshoz.
 • Nem kell aggódnia az adatvesztés miatt, amikor webtárhely-szolgáltatót vált. A Woo beépülő modullal minden adatot kézben tarthat.
 • Támogatja a mobil eszközöket -> érzékeny .

A WooCommerce túl bonyolultnak tűnik számodra? Próbálja ki a FAPI -t, a SimpleShop -ot vagy az eshop-fast- ot.

Hogyan készítsünk WordPress eshopot?

A WooCommerce bővítmény telepítésével és beállításával WordPress e-shopot hozhat létre. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, tekintse meg ezt az útmutatót a bővítmény telepítéséhez .

Szüksége van egy részletesebb eljárásra? Tekintse meg a teljes WooCommerce útmutatót kezdőknek az e-shop létrehozásáról. Ez a legátfogóbb ingyenes online WooCommerce szlovák nyelvű útmutató, így itt mindent megtalál, amire szüksége van.

Mi szükséges egy e-shop létrehozásához?

A beépülő modulon kívül a következőkre van szüksége :

Webtárhely és domain

A hosting hely a szerveren. Erre a helyre azért van szüksége, hogy tárolja a webhelye működése szempontjából fontos fájlokat. Ezen kívül szüksége van egy domain – oldalnévre. A tartomány arra a helyre mutat a szerveren, ahol az adatait tárolják.

A tárhely kiválasztásakor ne feledje, hogy WordPress-re van-e optimalizálva. Ezenkívül elegendő betöltési sebességet kell biztosítania a webhely számára, biztonságosnak kell lennie, 24 órás ügyfélszolgálatot kell kínálnia, valamint elérhetőnek kell lennie a szerver gyakori leállása nélkül. Hasonlítsa össze a tárhelyszolgáltatók árait is.

💡 Tipp: A gyors ⏱ WordPress webért kulcsfontosságú a megfelelő tárhely kiválasztása. A hitelesített minőséget javaslom használni ➡️ Webonic.

E-shophoz megfelelő sablon

Miután kiválasztotta a tárhelyet és a domaint, szüksége lesz egy megfelelő sablonra is, amely kompatibilis a Woo bővítménnyel. Inspirációként megtekintheti ezt a listát, amely a 30 legnépszerűbb e-shop sablont tartalmazza .

Jó tapasztalataim vannak a Flatsome -mal a prémium e-shop sablonokból és az ingyenesek közül a hivatalos Storefront témával közvetlenül a WooCommerce csapatától.

WooCommerce bővítmények

Megfelelően kiválasztott bővítményekkel bővítheti az e-shop funkcionalitását. A prémium bővítmények közül a YIThemes hivatalos bővítményeit és bővítményeit ajánlom.

💡 Do you want a faster ⏱ website? Website speed is important for both visitors and SEO. I got the best results thanks to the WP Rocket plugin, which I highly recommend.

Fizetési átjárók

Különféle fizetési átjárókat használhat e-shopjához. A WooCommerce fizetési átjáróinak megvalósítására leggyakrabban a következő bővítményeket használják:

 • A Platobnebrany.sk itt található WooCommerce beépülő modulok fizetési átjárókhoz és számlázáshoz.
 • Toret.cz – a WooCommerce bővítményekre specializálódott cseh és szlovák e-shop környezethez. Itt talál hasznos bővítményeket a szállításhoz, fizetési átjárókhoz, számlázáshoz és könyveléshez, termék-összehasonlítókhoz, dropshippinghez, XML-hírcsatornákhoz és még sok máshoz.

Ha mindent tudni szeretne, ami a törvényekkel, a beszállítókkal és egyéb kötelezettségekkel kapcsolatban rád vár, olvassa el az e-shop létrehozásáról szóló cikket.

Alternatívák

A WooCommerce mellett vannak más kiváló e-kereskedelmi megoldások is, amelyeken keresztül e-shopot készíthet. Ha gyorsan és egyszerűen szeretne saját e-shopot készíteni, javasoljuk, hogy próbálja ki az alábbi szolgáltatások egyikét:

Hivatalos források

Lépjen a WooCommerce oldalra

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here