Általános WooCommerce beállítások

Az e-shop személyre szabásának következő lépése az általános beállítások. Néhányukat a WooCommerce telepítése útmutató előző részében említettem. Töltse ki vagy módosítsa az egyes e-shop beállításait a WooCommerce telepítési folyamatában megadottak szerint.

Všeobecné nastavenia WooCommerce

Az általános e-shop beállításokhoz szükséges eszközöket a WordPress adminisztrációjában a WooCommerce ›Beállítások alatt találja meg.

Általános beállítások

Az általános beállítások részben hozzáadhatja vagy módosíthatja a beállított adatokat, például a címet és az értékesítési helyeket, ahol értékesíteni kíván . Ha nem kíván minden országba előre beállított módon értékesíteni, kattintson a kis nyílra az Eladás minden országnak mezőben.

Két lehetőség közül választhat: Eladás minden országban, kivéve … vagy Eladás meghatározott országokban . Válassza ki a megfelelőt.

A WooCommerce általános beállításai
Általános beállítások

A megjelenő ablakban válassza ki azokat az országokat, amelyekben értékesíteni kíván. Hasonló módon állítod be a forgalmat. Kattintson a nyílra a megfelelő mezőben, és válassza ki az egyik szállítási lehetőséget.

Pénznem beállítása

Megtalálhatja a földrajzi helymeghatározás, az áfa kiszámításának engedélyezését (attól függően, hogy Ön áfafizető-e) és a pénznembeállításokat is.

WooCommerce pénznembeállítások
Pénznem beállítása

A pénznem beállításával beállíthatja a használt menüt. Egyszerűen válassza ki a menüt a listából. Beállíthatja a menü megjelenítési pozícióját, az ezres és tizedes elválasztót, valamint a decimális számok számát is. Kattintson a Módosítások mentése gombra a beállítások összes módosításának mentéséhez.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here