A WooCommerce telepítése

Az e-shop létrehozásának egyik megoldása a WordPress WooCommerce bővítmény . Ez a bővítmény nagyon népszerű a felhasználók körében, nem utolsósorban azért, mert szabadon elérhető. A következő sorokban röviden elmagyarázom, hogyan kell telepíteni a WooCommerce-t (röviden Woo-nak is nevezik) .

Ako nainštalovať WooCommerce

A WooCommerce népszerűségét mindenekelőtt annak köszönheti , hogy átfogó funkcionalitást kínál bármilyen fókuszú online áruház létrehozásához . Bármelyik WordPress webhelyhez csatlakoztathatja.

Számos praktikus bővítmény is elérhető a Woo-hoz, amelyek gazdagítják funkcióit. Az előnyeiről bővebben a Mi az a WooCommerce című cikkben írok?

A WooCommerce telepítése

A WooCommerce telepítéséhez fel kell lépnie az oldalra egy új beépülő modul hozzáadásához . A webhely adminisztrációjában válassza a Beépülő modulok ›Új hozzáadása lehetőséget . Az adminisztrációban a Plugins elemre is kattinthat, majd az oldal tetején található Új hozzáadása gombra.

Inštalácia pluginu WooCommerce
WooCommerce bővítmény telepítése

Megnyílik a bővítmények listája a hivatalos WordPress.org webhelyről. Keresse meg a WooCommerce bővítményt a listában. A bővítmények listájában a WooCommerce részleteit a Részletek opcióval tekintheti meg. A megnyíló ablakban láthatja, hogy milyen funkciókat kínál, információkat a szerzőről és az utolsó frissítés dátumát.

Kattintson a Telepítés most gombra a bővítmény telepítéséhez. A WooCommerce automatikusan települ a WordPress webhelyére.

Beépülő modul aktiválása

A bővítmény telepítése után aktiválnia kell. Ehhez a lépéshez használja az Aktiválás gombot, amely felváltotta az eredeti Telepítés most gombot.

WooCommerce aktiválás
WooCommerce aktiválás

WooCommerce telepítési útmutató

A WooCommerce aktiválása után megnyílik egy telepítővarázsló ablak . Töltse ki az egyes mezőket, és kattintson a Csináljuk opcióra. Minden ablakban beállíthatja:

Az üzlet helye – adja meg a címet, a fizetési menüt és az értékesíteni kívánt termékeket.
Fizetési lehetőségek – A Woo előre beállított fizetési lehetőségeket kínál banki átutalással, csekkel, utánvéttel és PayPal-on keresztül. További opciók is telepíthetők.
Közlekedés – A belföldi és nemzetközi szállítás alapbeállításait megadhatja.

Sprievodca inštaláciou WooCommerce
WooCommerce telepítési útmutató

A telepítővarázsló végén feltöltheti az első termékeket . Az egyes beállításokat kihagyhatja, és később visszatérhet hozzájuk a webhely adminisztrációjában. A beállítási ablak alatt talál egy hivatkozást a kezdeti beállítások kihagyására.

WooCommerce eszközök a WordPress adminisztrációjában

Vegye figyelembe, hogy a Woo-nak mostantól saját eszközei vannak a webes adminisztrációhoz. A kezdeti beállítások befejezéséhez vagy módosításához kattintson a WooCommerce ›Beállítások elemre . A WordPress adminisztrációja a WooCommerce eszközökön kívül a Products eszközöket is tartalmazza.

WooCommerce a webhely fórumán

Amikor belép az oldalára, a hirdetőtáblán egy új ablak vár rád a WooCommerce állapotával kapcsolatos információkkal az adminisztrációban. Itt áttekinthető áttekintést kap a havi eladásokról, az új rendelésekről, a termékek számáról, az alacsony készletről és a fizetésre váró rendelésekről.

Stav WooCommerce na nástenke
WooCommerce állapot a webhely tábláján

WooCommerce webhely (végpontok)

Az utolsó dolog, ami a WooCommerce webhelyre telepítése után megváltozott, az a 4 webhely, amelyet a Woo fog használni. Megtalálhatóak a weboldal adminisztrációjában az Oldalak részben. Ezek a kosár, a fiókom, a pénztár és az üzlet oldalai . Ez az oldal az e-shop vásárlóit szolgálja ki vásárláskor vagy bejelentkezés után.

WooCommerce zoznam stránok
WooCommerce végpontok

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here