Mi az a WordPress multisite

Čo je to WordPress multisiteA WordPress többoldalas webhely több webhelyből álló csoport, amelyek ugyanazt a WordPress telepítést és tárhelyet osztják meg. Ez azt jelenti, hogy egyetlen tárhelye, egy WordPress-telepítése, de több webhelye van.

Ez a megoldás például akkor hasznos, ha egy szállítmányozási vállalata több regionális irodával rendelkezik, és azt szeretné, hogy mindegyiknek saját telephelye legyen a régiójában. Minden oldalnak saját tartalma, bejegyzései és felhasználói vannak. Azonban ugyanazt a WordPress témát és beépülő modulokat használják.

Ezzel a megoldással csak a téma és a bővítmény frissítését kell végrehajtania egy helyen. Egy webhely kezelése valamivel egyszerűbb, mintha mindezt az egyes webhelyeken külön-külön kellene megtennie.

A WordPress többoldalas rendszergazdája

A webhely- adminisztrátorokon kívül a WordPress többoldalas rendszerhez egy szuper rendszergazdára is szüksége van. A kiemelt adminisztrátor hozzáfér az összes csoportosított webhely tartalmához, frissítéseihez és beállításaihoz . A rendszergazdák csak saját webhelyüket kezelhetik.

Tipp összegzésként: tekintse meg ezt az oktatóanyagot a WordPress többoldalas futtatásáról a WebSupport tárhelyen .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here