Mi az a gyerek téma

Čo je to child themeA gyermektéma egy WordPress-téma, amelyen keresztül kiterjesztheti a webhelyére telepített téma funkcionalitását és megjelenését.

Használhatja az eredeti téma módosítására vagy hozzáadására is. Az eredeti témát szülőtémának hívják. Szülőtéma nélkül nem fog működni.

Miért érdemes gyerektémát használni?

Ez a téma akkor hasznos , ha testre szeretné szabni a szülőtéma megjelenését anélkül, hogy új témát kellene telepítenie. Ha ezeket a módosításokat közvetlenül a témában végezné el, a következő frissítéskor felülírják őket. Ha azonban gyermektéma telepítésével telepíti őket, a változtatások változatlanok maradnak a téma frissítésekor.

Ha nem szeretné megváltoztatni a funkciókat, hanem csak a téma megjelenését, akkor nem kell új témát használnia . A WordPress testreszabó segít ebben. A WordPress Customizer egy eszköz a webhely megjelenésének testreszabásához. Kattintson a Testreszabás lehetőségre webhelye eszköztárában a megjelenés testreszabásához. A webhely adminisztrációjában a Megjelenés ›Testreszabás menüpontot is elérheti.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here