Mi az a widget

Čo je to widgetA widgetek funkciókat és tartalmat adnak az oldalsávokhoz. Megtalálhatja őket a láblécben, a fejlécben vagy az oldal más részein is.

Modulként is megtekintheti őket. Ezek a webes elemek kis információtömböknek tűnnek. A WordPress olyan modulokat tartalmaz, mint a kategóriák, a legutóbbi bejegyzések, a legutóbbi megjegyzések, a szakaszarchívum, a naptár és hasonlók.

Az e-shopok tulajdonosai minden bizonnyal örömmel veszik a lehetőséget, hogy blokkot adnak hozzá a legjobban értékelt termékekkel. Lehetővé teszik egy dinamikus webes hivatkozás beállítását programozás nélkül.

Widget Logic
Widget helye

A kütyük számát és funkcióját a használt WordPress téma határozza meg. Ha több modult szeretne hozzáadni az oldalához, mint amennyit a témája kínál, ezt WordPress bővítmények telepítésével teheti meg. Például a WP Editor Widget.

Hogyan adjunk widgetet az oldalhoz

WordPress add widget
Adjon hozzá egy widgetet

Ezeket a modulokat a WordPress-webhely adminisztrációjában adhatja hozzá a Megjelenés funkcióval. A kiválasztott modul oldalsávba vagy láblécbe történő beillesztéséhez húzza és vidd. Az egérrel is rákattinthat, és a megjelenő lehetőségek közül kiválaszthatja, hová szeretné hozzáadni.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here