Webhelybeállítások a WooCommerce-ben

Be kell állítani azokat az oldalakat, amelyeket a WooCommerce automatikusan létrehoz, amikor telepíti a webhelyére. Az oldalbeállításhoz szükséges eszközöket a WordPress adminisztrációjában találja meg a WooCommerce ›Beállítások› Speciális menüpontjában .

Nastavenie stránky vo WooCommerce

Oldal beállítása

Kosár, Pénztár és Ügyfélszámla – A webhely beállításai oldalon kiválaszthatja, hogy mely oldalakon jelenjen meg a kosár, a pénztár és az ügyfélszámla. Itt hagyhatja az alapértelmezett beállítást is.

WooCommerce nastavenia stránky
Oldalbeállítások

Általános Szerződési Feltételek – ebben a sorban be kell állítania egy konkrét oldalt, ahol a szerződési feltételek megtalálhatók. Ehhez kattintson a nyílra az Oldal kiválasztása ablakban. Itt kiválaszt egy oldalt, ahol az ügyfél elolvashatja az Ön általános szerződési feltételeit. Ha létrehozza ezt az oldalt, akkor a pénztárnál felkérik az ügyfelet, hogy fogadja el a feltételeket.

Biztonságos pénztárgép – üzlete biztonságos működéséhez SSL tanúsítvány szükséges. Az SSL-tanúsítvány biztonságos, titkosított kommunikációt biztosít a szerverekkel. Ha rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal, jelölje be a négyzetet ebben a sorban.

Készpénz és számla végpontjai

Ahogy lefelé görget az oldalon, a pénztár és a fiókvégpont eszközökhöz jut. Itt hagyhat előre beállított beállításokat, vagy letilthatja a végpontokat. Ehhez törölje az előre beállított opciókat.

WooCommerce koncové body účtu
Pénztárgép végpontjai
WooCommerce-fiók végpontjai
Fiókvégpontok

Telepítse újra a webhelyet

Ha nem látja a kosár-, pénztár- és fiókoldalt az oldalak között, akkor valószínűleg kihagyta ezt a lépést a telepítővarázslóban , vagy törölte őket. Szerencsére a hiányzó oldalak utólag telepíthetők. Menni kell az állapothoz –> Eszközök –> Alapértelmezett WooCommerce webhely létrehozása :

woo-create-pages-ráadásul
Kosár, pénztár és fiók boltoldal további létrehozása.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here