WooCommerce – A termék részletei

Amikor új terméket ad hozzá a WooCommerce e-shop oldalához , további termékadatokat kell megadnia. A kézikönyv ezen részében azt nézzük meg, hogyan kell megadni a raktárral kapcsolatos általános és termékadatokat.

WooCommerce údaje o produkte

Általános termékinformációk

A Termékadatok ablakban több lap is található . Az első lapon, amely az általános termékadatokra vonatkozik, a következő adatokat kell kitöltenie:

WooCommerce všeobecné údaje o produkte
Általános termékinformációk

Normál ár – adja meg a termék aktuális árát euróban.

Ár kedvezmény után – ebben a mezőben adjuk meg annak a terméknek az árát, amelyre kedvezményt ad.

Terv – ha egy bizonyos időszakra tervezi kedvezményt adni a termékhez, akkor azt a Terv linkre kattintva állíthatja be.

WooCommerce naplánovanie trvania zľavy
Kedvezmény időtartamának tervezése

Adóköteles – válasszon egyet a lehetőségek közül – adóköteles, csak szállítás, nem adóköteles.

Adókulcs – a nyílra kattintva a beállított adókulcsok jelennek meg. Az adóbeállításokat az e-shop menüben találja meg a WooCommerce ›Beállítások menüpont alatt az Adó fülön. Az adóbeállításokról bővebben a WooCommerce áfabeállításai és az Adókulcs- beállítások című cikkekben írok.

Termékadatok – raktár

A termékadatok ablakának második lapja a Raktár adatlapja. Itt kell kitölteni a termékkészlet kezeléséhez szükséges adatokat.

WooCommerce údaje o produkte sklad
Termékadatok – raktár

Katalógusszám – a katalógusszám az Ön e-shopjában található áru megnevezése. Az értékesített termék vagy szolgáltatás azonosítására szolgál.
Raktárkezelés – Jelölje be a jelölőnégyzetet a termékkészletkezelés engedélyezéséhez. Ez a sor csak akkor érhető el, ha a teljes e-shop raktárbeállításaiban engedélyezte a raktárkezelést. Erről a témáról a Termékbeállítások című cikkben írtam.

Ha engedélyezte a készletkezelést a hozzáadni kívánt termékhez a Raktárkezelés sorban, további sorok jelennek meg:

Raktáron lévő mennyiség – adja meg a termék darabszámát.
Engedélyezi a vásárlást rendeléshez? (Amikor az áru nincs raktáron.) – kiválaszthatja, hogy engedélyezi-e a vásárlást a megrendeléshez, ha az áru nincs raktáron. A vásárlás rendelésre történő engedélyezéséhez a következőkre is van lehetősége: Engedélyezze, de tájékoztassa a vásárlót. Ha ezt a lehetőséget választja, akkor a termékoldalon megjelenik az az információ, hogy az áru megrendelhető.
Egyénileg eladó – olyan árukhoz használják, amelyek csak egyszer, azaz egy darabban vásárolhatók meg. Ha ilyen típusú árut ad hozzá, jelölje be ebben a sorban a négyzetet.

További információkért tekintse meg a hivatalos dokumentációt: docs.woocommerce.com

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here