10 WordPress bővítmény a tartalom egyszerű megosztásához

Az elmúlt években a közösségi hálózatok bejárták az online marketing világát. Ez egy tény, valószínűleg nem kell meggyőznie. Valószínűleg Ön is tudja, hogy cikkeinek megosztásával sok olvasót szerezhet. Mondhatni teljesen ingyenes. Természetesen nagyszerű tartalmakra van szükség, amelyek izgatják az embereket. És nem csak azt. Még mindig meg kell könnyítenie számukra a megosztást.

Kis gombok vagy rossz helyre való elhelyezésük všetko ezek mind olyan tényezők, amelyek befolyásolják a megosztások számát.

A Topky például tudja, hogy ahhoz, hogy az emberek megosszák a tartalmaikat, rendkívül egyszerűvé kell tenniük a megosztást. Ezért vannak ilyen kihagyhatatlan gombok minden cikk végén…

zdielanie topky

Hasonlóképpen, az egyik leglátogatottabb portál Amerika – Upworthy. Minden cikknél a felső sáv üldözi az olvasókat, amely így néz ki …

zdielanie upworthy

Az ilyen gombokat nem lehet figyelmen kívül hagyni.

De ha nem vagy programozó, vagy nincs, hol szerezhetsz szép megosztási gombokat? A válasz a következő WordPress bővítmények.

Uralkodó

monarch

Jelenleg valószínűleg a legjobb WordPress bővítmény a tartalom megosztására. Fizetett, de az általa kínált funkciókkal többszörösen megtérül.

5 helyszín közül választhatsz:

 • oldalsáv
 • widget
 • felugró ablakok
 • berepülő doboz
 • a cikk előtt és után.

Ezenkívül az olvasók látni fogják a képek megosztásának lehetőségét, amikor rájuk mutatják az egérmutatót.

És ha ez nem elég neked, 6 különböző triggert használhatsz, hogy megmutasd az embereknek a megosztás képességét:

 • egy idő után
 • a cikk elolvasása után
 • hozzászólás után
 • a kiválasztott oldalgörgetési százalék után
 • vásárlás után
 • inaktivitás után

De még nem értünk a végén, hogy mire képes ez a bővítmény. A gombokat tetszés szerint szabhatja. Megjelenés, szín, a megosztások számának megjelenítése.

A gombok mobileszközökhöz való változata magától értetődő. Ha komolyan foglalkozik az internettel, és rendszeresen sok tartalmat ad hozzá, akkor ez a WordPress modul kötelező.

SumoMe

sumome

A SumoMe egy olyan bővítmény, amely még az alap ingyenes verzióban is megelőzi a fizetőseket. Csak hozzon létre egy fiókot, és a szolgáltatás adminisztrációjában kattintson a blog hozzáadása lehetőségre. Ezután válasszon a WordPress telepítési lehetőségei közül, és miután felkerült az oldalára, beállíthatja, hogy hol jelenjenek meg a megosztási gombok. Ennek a WordPress beépülő modulnak az az előnye is, hogy azokra a mobilfelhasználókra gondol, akik látják az alsó sáv gombjait.

Supsystic

A bővítmény használatához létre kell hoznia egy ingyenes fiókot a Supsystic webhelyen. A telepítés után már az alapverzióban is annyi opció áll rendelkezésére, hogy valószínűleg soha nem fogja használni. De a gombok átméretezése, effektusok hozzáadása vagy saját hely kiválasztása rövid kóddal biztosan megfelel Önnek.

Mashsharer

Kognitív jel – elhelyezés a cikk elején és végén, valamint nagyszerű kialakítás. A gombok jól néznek ki, és saját szöveget írhat beléjük. Akár rövid kóddal is elhelyezheti őket a webhelyén. Az egyetlen hátránya, hogy az ingyenes verzióban csak a Facebook és a Twitter van megosztva. Ezt azonban kompenzálhatja a következő bővítménnyel.

Social Share Bar

Jó alternatíva az egykor széles körben használt Digg Digg helyett, amely már nem rendelkezik rendszeres frissítésekkel. Ez a kiegészítő lehetővé teszi egy oldalsáv létrehozását, ahol az emberek mindig gombok lesznek a szemükön.

Ez egy jó kiegészítő, ha olyan beépülő modult használ, amely lehetővé teszi, hogy a gombokat csak a cikk végén vagy elején jelenítse meg. Alternatív megoldásként egy WordPress-sablon, amelyen ezeknek a gomboknak a helye rögzített.

WPUpper megosztási gombok

Ha nem bánja, hogy csak a Facebook és a Twitter van a Mashsharerben az alapverzióban, és nincs megosztható oldalsáv, próbálja ki a WPUppert. Bár a megjelenést nem lehet személyre szabni, számos előre meghatározott minta közül választhat, amelyek nagyon jól néznek ki. És köztük vannak a cikkek elején és végén található nagy gombok.

Sassy Social Share

A Sassy Social Share vektoros ikonokat használ, amelyek érzékenyek és alkalmasak mobileszközökhöz. A kinézetet és a méretet testreszabható lehetőségek mellett fura, hogy teljesen ingyenes. Egy fillért sem kell fizetnie, és nem kell sehova sem regisztrálnia. Telepíted a plugint és kész.

Shareaholic

shareaholic

Ezt a tartalommegosztó eszközt 2005-ben hozták létre, és még mindig nagyon népszerű. Kipróbálhatja a megjelenést és annak lehetőségeit itt. Részben módosíthatja a megjelenést és a méretet. Kapcsolja ki a megosztás megjelenítését is. Az előny a többi WordPress-bővítményhez képest az egyes cikkek megosztási számának előnézete. Ez azt jelenti, hogy pontosan és egyszerűen összehasonlíthatja, melyik tartalom volt a legnépszerűbb az olvasók körében.

AddToAny

Ennek a WordPress-kiegészítőnek több mint 10 éves múltja és több százezer letöltése van. Ingyenes, és olyan általános funkciókat tartalmaz, mint a cikk elején/végén vagy az oldalsávon való elhelyezés. Speciális funkciókkal is rendelkezik, például a Google Analytics szolgáltatással való integrációval a megosztások pontos számának mérésére. Hátránya, hogy nincs olyan szép gombkialakítása és nem lehet átméretezni őket.

Adja hozzá

Az AddToAny-val együtt ez az egyik leggyakrabban használt bővítmény a megosztáshoz. Ingyenes verziója van, de havi 10 dollártól fizetett is. Kezdetnek elég az alapverzió, ahol a cikk elején, az oldalsávon, illetve a mobileszközöknél az alsó sávban helyezhetjük el a gombokat. Ezek azonban nem olyan szépek és nagyok, mint a fizetős verzióban.

Használja valamelyik bővítményt, és működik az Ön számára? Vagy van olyan plugin, ami nem szerepel ezen a listán, és annak lennie kellene? Tudasd velünk az alábbiakban a megjegyzésekben.

És ha más hasznos beépülő modulokat szeretne, ne hagyja ki ezt a listát: WordPress bővítmények, amelyeket érdemes felvinni az internetre .

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here