Mi az a frissítés

Čo je to aktualizáciaMind a bővítmények, mind a WordPress rendszeres frissítései rendszeresen megjelennek, általában néhány héten belül.

A frissítés hibajavításokat és új funkciókat tartalmaz.

Ez a webhely biztonsága szempontjából is fontos. A kisebb frissítések automatikusan telepítésre kerülnek. A nagyobbakat kézzel kell elvégezni.

Frissítés – eljárás

Az oldal adminisztrációjában talál értesítést a WordPress vagy az Ön által használt bővítmények valamelyikének elérhető frissítéseiről . Az elérhető frissítések listája a Fal ›Frissítések alatt található. A frissítésekről az oldal tetején található eszköztárban is tájékozódhat. Szám az ikon mellett aktualizácie toolbar tájékoztat az elérhető frissítések számáról.

frissítési lista
A frissítések listája

A frissítési oldal információkat jelenít meg a WordPress, a beépülő modulok és a használt téma frissítésének szükségességéről . A bővítmények frissítései a webhely adminisztrációjának Plugins alatt is megtalálhatók .

Azt javaslom, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot az oldalról . A frissítés végrehajtásához kattintson a megfelelő gombra. A WordPress frissítéséhez az Újratelepítés most gomb szükséges.

A bővítmény frissítéséhez jelölje be a neve melletti négyzetet. Ezután kattintson a Plugins frissítése gombra. Egy téma frissítéséhez kattintson a neve melletti négyzetre, majd kattintson a Témák frissítése elemre.

Aktualizácia témy
Témafrissítés

Ha kész, ellenőrizze az oldalt.

Lehetséges problémák

Ha megváltoztatta a WordPress-téma kinézetét vagy funkcióit, előfordulhat, hogy a változtatások elvesznek a frissítés után. A probléma jövőbeni megkerüléséhez telepítse a megfelelő alárendelt témát ezekhez a változtatásokhoz és a szükséges szolgáltatásokhoz és kialakításhoz. Ha gyermektémát használ, a témában végzett módosítások a frissítés után is megmaradnak.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here