Mi az a WordPress eszköztár? (eszköztár)

Mi az a WordPress eszköztár? Az Eszköztár egy eszköztár a WordPress adminisztrációjában. Ez a felső sáv gyors hozzáférést biztosít a különféle oldalbeállításokhoz.

Mi az a WordPress eszköztár? (eszköztár)

Ez a képernyő tetején jelenik meg, amikor bejelentkezik , akár adminisztrációt tölt be, akár közvetlenül a webhelyén. Ha nincs bejelentkezve, akkor nem jelenik meg.

WordPress eszköztár
WordPress – Eszköztár

Mire való ez az eszköztár?

Az eszköztár feladata, hogy gyors hozzáférést biztosítson a webhely kezeléséhez szükséges leggyakrabban használt funkciókhoz . Ők:

Egyes sablonok és bővítmények egyéni funkciókkal bővítik a felső sáv képességeit.

Hogyan lehet elrejteni a WordPress eszköztárat

A profil beállításainak módosításával elrejtheti az eszköztárat. A WordPress adminisztrációjában kattintson a Felhasználók elemre. Látni fogja a felhasználók listáját. Keresse meg a nevét, és mutasson rá. A név alatt megjelenik a Szerkesztés lehetőség. Kattintson rá. (Egy másik lehetőség, hogy a Felhasználók menü alján kattintson az Ön profiljára .)

Hogyan lehet elrejteni a WordPress eszköztárat
Hogyan lehet elrejteni az eszköztárat

A profilszerkesztő oldalon keresse meg a következő sort:

EszköztárAz eszköztár megjelenítése az interneten való böngészés közben

Ha a négyzet be van jelölve, a felső sáv megjelenik az oldal tetején, amikor bejelentkezik. Ha nincs bejelölve, az eszköztár rejtett marad.

A módosítások mentéséhez feltétlenül kattintson a Profil szerkesztése gombra az oldal alján. Az oldal alján görgetve megtalálod.

Segített Önnek ez a cikk? Kérem, egy megosztással támogasson. 👍
WordPress Návod v PDF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here